Wanneer kan ik een dienst bezoeken?

U bent altijd welkom.
Wij organiseren elke week drie diensten. Op zondagochtend hebben wij twee verschillende diensten. In de ochtend om 11:00 uur en ’s avonds om 18:00 uur. Daarnaast hebben wij op woensdagavond een midweekdienst. Een uur vóór elke dienst of activiteit is er de gelegenheid om tijdens onze bidstonden God te ontmoeten in gebed.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste bezoek?

U zult verrast worden in onze moderne en multiculturele kerk waar mensen klaarstaan om u te verwelkomen in de kerkdienst. In onze kerk vindt u mensen van allerlei achtergronden, culturen en leeftijdsgroepen. Onze kerkdiensten zijn modern ingericht en geven richting voor het alledaagse leven. Na elke dienst is er gelegenheid om koffie en thee te drinken en gezellig met elkaar na te praten.

Hoe ziet een reguliere dienst eruit?

Onze kerkdiensten zijn vrij modern. Een kerkdienst opent met het zingen van liederen, begeleid door een band. Met de zangdienst aanbidden wij God en eren wij Hem om alles wat hij voor ons doet. Na het openen in gebed, het bidden voor speciale gebedsverlangens en het ophalen van de collecte volgt een preek. De boodschap is praktisch en past bij de tijd waarin we nu leven. Elke preek heeft daarom een ander thema en gaat in op hedendaagse onderwerpen. Na elke preek nodigen wij iedereen uit om Jezus aan te nemen als redder en verlosser. Er wordt afgesloten met gebed en zang. Een kerkdienst duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Waar kan ik de kerk vinden?

Ons adres is Beckerweg 25, Groningen. Tegenover de voedselbank.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s of fietsen.